Health Fitness admin  

Schimbări în produsele de înfrumusețare și de îngrijire personală

de înfrumusețare și de îngrijire personală

Fie că este vorba de o reluare rapidă, de o culoare proaspătă a părului sau de un parfum special, produsele de înfrumusețare și de îngrijire personală sunt folosite de persoane de toate vârstele. Ele îmbunătățesc aspectul fizic al unei persoane și promovează bunăstarea prin îngrijire de sine. Categoria include produse cosmetice precum vopseaua de păr, rujul și lacul de unghii, precum și produse de îngrijire a pielii precum cremele hidratante și măștile de față. Parfumurile și parfumurile fac, de asemenea, parte din industria produselor de frumusețe și îngrijire personală, funcția lor principală fiind de a modifica mirosul natural al corpului. Acest grup de produse include parfumuri și colonii, precum și spray-uri pentru corp care sunt versiuni de aerosoli ale parfumurilor.

produse de frumusete si ingrijire personala

Consumatorii sunt foarte interesați de povestea de bază a produselor de înfrumusețare și de îngrijire personală. Vor să știe de unde provin ingredientele și cum sunt făcute. De asemenea, sunt mai concentrați pe durabilitate decât generațiile anterioare. Ei caută produse curate, naturale și fără anumite trăsături nedorite, cum ar fi ftalați și parabeni.

Aceste cerințe generează multe schimbări în multe sectoare de produse de consum, inclusiv frumusețe și îngrijire personală. Companiile trebuie să înțeleagă aceste schimbări pentru a dezvolta strategiile potrivite pentru lanțul de aprovizionare. Ei trebuie să se gândească la ce reprezintă brandul lor, la modul în care comunică cu consumatorii și la modul în care susțin sustenabilitatea și inițiativele de bine social.

Schimbări în produsele de înfrumusețare și de îngrijire personală

Pandemia de coronavirus a afectat piața produselor de frumusețe și îngrijire personală în mai multe moduri. Multe guverne au implementat reglementări de blocare, iar fabricile și unitățile de producție au fost închise. Consumatorii au devenit mai precauți cu privire la achiziționarea de produse de înfrumusețare și de îngrijire personală, în special în primele etape ale pandemiei.

Pe măsură ce pandemia s-a încheiat, consumatorii cumpără din nou mai multe produse de înfrumusețare și de îngrijire personală. Unii chiar aleg produse organice și naturale. Aceste schimbări ale cererii consumatorilor creează noi oportunități pentru comercianții cu amănuntul și producătorii din acest sector, deoarece aceștia se concentrează pe diferențierea mărcilor lor cu o propunere de valoare clară.

Omnicanalul a amplificat nevoia de diferențiere în acest sector, permițând retailerilor să fidelizeze clienții și să-și demonstreze expertiza în frumusețe și îngrijire personală. Furnizorii care furnizează acești retaileri trebuie să aibă un lanț de aprovizionare puternic pentru a îndeplini cerințele riguroase ale agențiilor de reglementare globale. De exemplu, Europa cere conformitatea cu EC 1223/2009, iar Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) are propria directivă privind produsele cosmetice.

Consumatorii pot contribui la impulsionarea schimbărilor din această industrie susținând mărcile care sunt mai transparente cu privire la ingredientele lor și selectând cele cu standarde de siguranță mai ridicate. De asemenea, ei pot raporta reacții rele la produsele de înfrumusețare și de îngrijire personală contactând direct compania, apelând un F.D.A. coordonatorul reclamațiilor consumatorilor sau completând formularul MedWatch voluntar al agenției. În viitor, consumatorii pot folosi aplicații mobile pentru a vedea ce produse de înfrumusețare și de îngrijire personală au fost testate pentru contaminanți. Apoi, vor putea face alegeri potrivite pentru ei. Acest lucru va ajuta la menținerea industriei de îngrijire personală sănătoasă și vibrantă.

Leave A Comment